Om FrederikW.dk

Hej, og velkommen til FrederikW.dk

Domænet er kraftigt inspireret af mit navn, da jeg hedder Frederik Wasniowski. Jeg vil bruge siden til løbende skrive artikler om ledelse, motivation o.l. Min første idé er et par artikler omkring job samtaler.

Hvorfor skrive på nettet?

Viden hænger bedre fast når man skal fortælle andre om det man har læst. Det er en kombination af at man koncentrerer sig mere mens man læser. Samt repetitionen af stoffet når det genfortælles på skrift. Nu må jeg se om jeg kan finde tiden til at få det gjort. Det bliver primært anmeldelser af fag litteratur, det er begrænset hvor meget skøn litteratur det er blevet til de seneste par år. Jeg har de sidste par måneder fået læst en del bøger. Bl.a. Isbjerg smelter af John P. Kotter, og The Lean Startup af Eric Ries.

Privat

Jeg er gift, og har 2 børn, Daniel fra 2009 og Amalie fra 2011. De har begge fødselsdag d. 19/01, hvilket gør det meget nemt at huske deres fødselsdag.

Arbejde

I januar 2015 tog jeg springet og startede som selvstændig. Mit firma hedder FW Consulting og her bruger jeg blandt andet tid med at være ude og tale med firmaer om Lean, effektivisering af arbejdsgange, projektledelse og meget andet.

Tidligere var jeg funktionschef for Regional IT i Region Syddanmark. Hvor jeg var chef for 42 medarbejdere i afdelingen Drift. Afdelingen står for 24/7 drift og vedligehold af Servere, Storage, Applikationer, Operationel sikkerhed, Klienter, Netværk og Mainframe. Inden jeg kom til Regionen var jeg ansat i Ribe Amt, hvor jeg var Sektorleder for IT afdelingen og her var jeg med til at lukke slukke Ribe Amt.