Gratis bøger fra Toke Kruse

Hvis du ikke kender Toke Kruse, så er han personen bag Billys Billing. Han har skrevet en lang række bøger, hvor jeg tidligere blandt andet har læst “Den geniale iværksætter”. Toke besluttede på et tidspunkt at give alle hans bøger væk gratis mod at du afleverer en e-mail adresse til ham. Jeg nåede lige at melde mig til i slutningen af december hvor bogen “Greatest Blog Hits” var gratis.

Jeg havde regnet med en omgang mere eller mindre interessante blogindlæg der var kopieret ind i en PDF og sendt afsted. Det var dog langt fra tilfældet, der var en relevant opbygning og tilpasning til pdf formatet. Mest af alt minder bogen om en selvbiografi, med Tokes start på iværksætter livet med flere fejlede forsøg inden han ramte plet. Da det trods alt stadig er konverterede blogindlæg er der flere af kapitlerne der er skrevet af andre. Dog er det stadig primært Toke der står bag de fleste kapitler.

Bogen har et godt flow gennem Tokes start, hans eventyr i USA og hvordan hans succes er kommet. Herefter er de næste områder om at ansætte medarbejdere, marketing og forretningsudvikling. Bogen slutter af med konkurrenter og personlighedstræk.

Januars bog var “Guide til dit SaaS”. Hvilket Toke burde vide en del om da Billys Billing er lavet som Software as a Service (SaaS). Bogen er kun på 22 sider, så det er en relativ hurtig gennemgang af de vigtigste facts omkring at få succes med SaaS.

  • CAC (Customer Acqusition cost) – Hvad det koster at få en kunde.
  • LTV (Life time value) / ARPU (Average Revenue Per User) – Hvor mange penge der kan hives ud af hver kunde
  • CR (Conversion Rate) – Hvor mange % af de besøgende der konverteres til betalende kunder.
  • Churn rate – Hvor lang tid de er på løsningen inden de smutter.

Februars bog er Plan B, som jeg har mulighed for at kigge lidt på før tid. Den læses ganske hurtigt da der kun er 60 sider. Det er en god beskrivelse af hvorfor det altid er godt at have en Plan B.

Alt er muligt, og alle begrænsninger kan brydes. Tror du på det, optimerer du dine muligheder for at få et bedre liv. Det betyder, at du accepterer, at uanset hvilken situation du står i, så er din indstilling, at du kan forandre den, så udfaldet bliver, som du ønsker.

Vil du også have gratis bøger, så meld dig til her. Du får så løbende nyhedsbreve med månedens bog som er lige til at downloade. Når mailen kommer kan du trykke “Se denne email i din browser”, her kan du se “past issues” i øverste venstre hjørne og se de øvrige mails der har været sendt. På den måde kan du få de øvrige gratis bøger der har været udgivet.